Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek przez internet

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka koksy, potrzebuję 3,5 tyś polskich złotych na komputer/motor. Jak to mogę zarobić przez Internet? Wiadomo, można zrobić serwer do metin'a, minecraft'a. Ile z tego się zarabia?

Opublikowano

Jak się nie da jak się da. Potrzebujesz dziennie parę tysięcy wejść na stronę i dość dużo unikalnych. I potem tylko walnąć reklamy płatne tak jak tutaj kokosz i kasa sama leci ;P

Opublikowano

nie zarobisz takiej sumy w internecie ...

chyba że jesteś grafikiem ( pracującym dla różnych firm ) lub programistą

co do serwerów to nie wiem nie znam sie na tym

Pozdrawiam

Jak nie zarobi .

Człowieku inni zarabiają miesięcznie nawet 1500$ na PPA .

Tylko nad tym na początku potrzeba sporo pracy a później wystarczy 30 min dziennie na to poświęcać :)

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Wrzucasz pliki na egofiles i potem za pobieranie dostajesz kase, najlepiej wrzucać na takie forum z warezami: ciemny warez peel (nazwa po angielsku) ja w dwa dni wyciągam stówkę

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

rób konta np. w metinie po 300 zł sprzedawaj, tibia itp. w LoLu można eloboostować za pieniądze.

Opublikowano

Najlepiej to zrób stronę internetową lub bloga o tematyce gier , wrzucaj "fake" hacki na linki PPA i gimbusy będą wysyłać SMS i ściągać :)

Opublikowano

nie zarobisz takiej sumy w internecie ...

chyba że jesteś grafikiem ( pracującym dla różnych firm ) lub programistą

co do serwerów to nie wiem nie znam sie na tym

Pozdrawiam

Jak się nie da jak się da? Sam zarabiam na PPA miesięcznie 3-5 tyśięcy tylko chodzi o to ,że ludzie są nieuświadomieni ,że się da

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...